dimarts, 8 d’abril del 2014

NOVA SECCIÓ: XERRAM DE MEDIAMBIENT

Ens trobem a la recta final. El darrer esforç abans de finalitzar un curs, una etapa, unes vivències...

El conjunt de coneixements vists al llarg d'aquests mesos ocupen tots els rincons del nostre cervell, el trobem feixuc de tantes coses: paraules clau, conceptes, nexes, sintaxis, que hem de recordar... que no ens hem d'oblidar. Aquell terme que demostrarà el nostre domini sobre la matèria.

Ara que tenim els coneixements necessaris és el moment de posar en marxa aquesta secció.

En aquesta secció volem posar al vostre abast aquelles notícies relacionades amb el medi ambient, la seva gestió, els impactes que provoca l'home. Volem conscienciar, criticar i... valorar! Tot allò que l'home fa i desfà.

Una secció feta íntegrament per els i les alumnes de Ciències de la Terra i mediambient de l'institut. Gràcies a ells i a elles, al seu esforç i dedicació, estarem informats sobre les decisions que es prenen, les pèrdues i, perquè no... de les VICTÒRIES! aconseguides.

Tenim poc temps de marge per actuar. La Terra està en desequilibri, un desequilibri que la nostra curiositat, egoísme i, sobretot, la nostra ambició ha creat. La guerra no està perduda, però és una empressa difícil, dur, complex però no impossible. És a les nostres mans.

Esperam que us agradi a tots i a totes. ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada