divendres, 4 d’abril del 2014

CONCURS DE FOTOGRAFIA 2014

En commemoració del 20è Aniversari Menorca Reserva de la Biosfera la comissió de Medi Ambient i Salut de l'IES Joan Ramis i Ramis organitza un concurs de fotografia.

La temàtica és qualsevol fotografia de Menorca original, única, creativa, divertida, i perquè no... aquella que per casualitat surt GENIAL!!! però que sobretot, sigui FETA PER VOLTROS.

Mirau al vostre voltant, qualsevol cosa pot tenir aquell perfil que cerquem...

(Fotografia "Abraçats" Raquel Taltavull)

... o aquell que per un casual passava en el moment de disparar i... EI! Però què fas?!! Ostres però si ha quedat bé i tot! :)

(Fotografia "A mig cami" Raquel Taltavull)

Aquella platja, aquella roca amb forma de..., aquell petit indret on els estius..., aquella paradeta, aquell... mira! darrera! corre! Treu la càmara, frisa!

Menorca està plena d'instantànies meravelloses, indescriptibles, singulars i que duren un moment, aquell moment que tu pots immortalitzar i mostrar.
Surt a cercar-la!

NO tens excusa... ja no ens serveix de res el "es que... es que... no tenc càmara". NO, i NO! La dus a sobre tot el dia. No te faci mandra, treu el mòbil (fora del centre!!!! :P), estiguis preparat, en qualsevol moment pot sorgir el moment... aquella foto única, exclusiva, efímera que et pot fer guanyar.

Aprofita les vacances! ;)

1 comentari:

  1. Vaig a cercar la càmara... i amb aquest temps que fa ... a participar s'ha dit !!!!

    ResponElimina