dijous, 28 d’abril de 2016

CHARLES DARWIN

Dimarts passat vam anar a veure una exposició de Charles Darwin. Ens van explicar que era una persona de família rica que va exposar la teoria de l'evolució. 
Darwin va estudiar medicina però ho va deixar perquè no li va agradar la brutalitat de la cirurgia. Més endavant va entrar a un grup d'estudiants interessats en la Història Natural.
Es va fer amic íntim de John Stevens Henslew i era conegut com l'home que passatjava amb Henslew. Aquest el va recomanar com a naturalista a un viatge del HMS Beagle. Al principi, el pare es va oposar però el seu cunyat el va convèncer. El viatge va durar 5 anys, Darwin anava enviant mostres molt ben documentades de fòssils, organismes vius, etc. 
Quan va tornar va ser molt reconegut gràcies a tot el que havia enviat durant el viatge. Se'n va adonar de que a les illes Galápagos les criatures s'adaptaven a cada illa per poder sobreviure.
La teoria de Darwin coincidia amb la de Wallace així que Darwin va publicar la seva teoria, a la qual molta gent va reaccionar violentament.

Marina Escandell (4t ESO D)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada