dimarts, 29 d’abril del 2014

EL DESGEL A ESPANYA



A l’igual que amb la majoria de problemes que omplen el nostre món, el desgel i el canvi climàtic no en són menys, i aquí a la nostra petita illa vivim tots en una petita bombolla, aïllats, inconscients.

El problema és que si no es prenen mesures ràpides a l’any 2100 la nostra roqueta, petita i estimada podria haver desaparegut en la seva major part, submergida sota l’aigua. I no només la nostra illa, sinó zones emblemàtiques del litoral espanyol, la base de la nostra societat, com per exemple la platja de Marbella o la platja de la Concha, a San Sebastià.

Perquè segons els estudis de Greenpeace el canvi climàtic està produint des de ja greus desgels i condicions de vida cada cop més adverses per als éssers terrestres.

És per això que cal prendre consciència i actuar tots de manera decidida en favor del nostre planeta i no només tractar d’actuar de manera aïllada certs dies a l’any com el passat dia 22 d’abril, Dia Mundial de la Terra, on arreu del món es varen celebrar diferents actes en favor del planeta.

Probablement aquesta canvi de mentalitat per protegir la nostre llar sigui en certa mesura perjudicial per a la raça humana, i que ens aboqui a un nivell de vida certament més complicat, fent una petita passa enrere en l’avanç i la evolució. Però és essencial realitzar aquesta tasca, la terra és la nostra vida, no es pot entendre la humanitat sense el planeta blau i l’hem de protegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada