divendres, 2 de maig del 2014

El canvi climàtic i el desglaç


La organització Geenpeace ha arribat a les conclusions de que a finals de segle, moltes platjes i ports es quedaran submergides davall els torrents de l'aigua, al igual que la majoria de les infraestructures que es troben en zones constaneres. Tot això per causa de l'augment de temperatures i del desglaç dels casquets polars.

Aquesta noticia m’ha resultat interessant, ja que fa adonar-nos de com la Terra es va degradant i el que li falta per degradar-se amb els anys per culpa de la seva explotació, sempre que no faguem res al respecte per pal·liar aquests danys que en el futur afectaran a tothom. Les accions ofensives contra el planeta indirectament afecten a tot el planeta, aquest és l’exemple del famós canvi climàtic, el qual ja s’està començant a apreciar el canvi en el clima de la terra. El desglaç dels pols, i el perill del desglaç de Grenlàndia també, és una de les conseqüències d’aquest canvi, i aquest desglaç, causarà una pujada en els nivells des oceans, afectant tant a persones com a moltes espècies d’animals i vegetals. Les zones del sud d’Europa es veuran molt afectades, llocs on es fan activitats comercials i recreatives, com també urbanitzacions, es veuran greument afectades.

Cal fer un esforç per reduir els atacs que fem sobre la terra i intentar que es recompongui, ja que és la llar de totes les espècies del món, fa el paper de mare, i no s’ha d’esgotar aquest recurs tan valuós per la humanitat. Totes les despeses que s’inverteixen en poder viatjar a altres planetes o possibilitar la vida dels humans fora de la Terra, podrien tenir una repercussió i un impacte molt més positiu si es dediquessin a protegir el planeta i invertir en la protecció dels espais naturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada