dimarts, 24 de gener del 2017

CAMPANYA RECAPACICLAM





La Comissió de Medi Ambient i Salut inicia una campanya per millorar el reciclatge al Ramis.

RECAPACITEM???.... TOTS HEM SENTIT A PARLAR MOLTES VEGADES DE RECICLATGE I DEL QUE HAURÍEM DE SABER ON VA CADA RESIDU. HO SABEM?

RECICLEM???...  FEM REALMENT A LES AULES I ALS ESPAIS COMUNS EL QUE SABEM I EL QUE HAURíEM DE FER??


CAMPANYA RECAPACICLAM!!!

REVISEM EL QUE SABEM I MILLOREM EL RECICLATGE DEL CENTRE



La comissió trobem que amb la participació de tot el centre es pot millorar molt la gestió dels residus i el reciclatge d' aquests.

Llavors comencem un campanya on cada grup del centre tindrà una aula assignada (a ser possible de seva aula de referència) o un espai comú ( passadissos, aules informàtica , escales o hall del centre) i cada setmana hi haurà dos alumnes encarregats anomenats pel seu tutor o professor de matèria que els revisaran i buidaran als contenidor corresponents del pati CONTENIDORS GROC ( ENVASOS ) I CONTENIDOR BLAU (PAPER)

El CONTENIDOR GRIS (ORGÀNIC) no el buidaran els alumnes ja que es buidarà diàriament per part de les netejadores.

A cada aula hi haurà una graella on aquests alumnes posaran que s'ha fet el reciclatge i si els residus que hi havia a cada contenidors eren els correctes...
(Vegeu la graella... Si el reciclatge es correcte posam Color verd o V i si els residus del contenidors no eren el que pertocaven posam color vermell o X)


L' Objectiu és fer responsables del reciclatge a qui genera els residus i aconseguir així que amb l’aportació tothom contribuïm que el reciclatge sigui una realitat.

No es tracta d'un Concurs sinó d' una participació de tot el centre, de tota manera la Comissió de medi ambient podrà donar alguna distinció a final de curs als grups que hagin fet un bon seguiment de l' activitat.

Sabem que les primeres setmanes potser hi ha residus situats a algun contenidor de manera errònia,  per això deixarem a porteria guants per poder posar els residus al contenidor adequat. Però esperem que no sigui necessari haver-los d' emprar gaire vegades ja que si tothom posa els residus on toca només cal buidar el contingut al contenidor pertinent...

Esperem que tot el centre ( equip directiu, professorat, alumnes i personal no docent ...) participi amb la campanya i aquesta sigui un èxit.

En cas que hi hagi algun dubte, suggeriment o altres qüestions ens podeu enviar un e-mail  a algun dels membres de la comissió:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada