dimecres, 1 d’octubre del 2014

OBJECTIUS PER AQUEST CURS

Fa unes setmanes que el curs ha començat i, per fi, començam a tenir clar quins seran els objectius per aquest curs.

Moltes són les idees que ens roden pel cap i poc el temps que tenim per dedicar-hi. Així que fent balanç... aquest serà el nostre llistat de propòsits per aquest curs! :)

En primer lloc, tenim LA SALUT.

Tothom vol tenir salut i, per això aquest curs prioritzarem els hàbits de vida saludable. Treballarem aquest els hàbits de vida saludable des de diferents caires (alimentació, exercici físic, activitats de laboratori, etc). 

En segon lloc, i lligat a la salut, tenim LA FELICITAT. Qui no vol ser feliç? Bé, no és que el treballem directament però hem pensat que volem potenciar l'activitat física i proposarem que tothom que pugui vengui a l'institut o bé a peu o bé en bicicleta, i... l'exercici físic és font d'ENDORFINES que són les responsables de que ens sentim millor i més contents.

En tercer lloc, i no menys important, tenim EL MEDI AMBIENT.  Dins aquest apartat, recordarem que és necessari el reciclatge selectiu de paper, plàstic i vidre; estalviar el màxim possible en electricitat i aigua i mantenir els diferents espais del centre en les millors condicions possibles per a dur a terme la nostra activitat diària en un clima saludable.

Això és un començament, les coses com tot són dinàmiques, per tant, podem incloure variacions al llarg del curs i... si trobes que pots col·laborar en algun aspecte o trobes que podríem fer quelcom interessant i beneficiós per tots... COMENTA'NS-HO!!!

:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada